Direct starten

Ervaringen Honourable Closers

Uitgelichte studentenresultaten en ervaringen bij Honourable Closers
Video review

Honourable Closers Student Review: Enad

10
+
Jaar coaching ervaring
500
.000 +
Omzet voor opdrachtgevers
binnen 1 jaar
Consistente 5 sterren reviews
Ayoub H.
Student/closer
Voordat ik begon bij Honourable Closers had ik een eigen bedrijf maar doordat ik in Mexico woonde voor 6 maanden liep dat kapot, en ik wilde niet weer starten met het bouwen van een bedrijf, omdat ik wist dat ik ook alleen kon gaan closen en dan hoefde ik niet aan randzaken te denken dan sales. 

Ik heb een jaar geleden met Onur rollenspellen (het oefenen van verkoopgesprekken) gespeeld. Toen zag ik dat hij begonnen was met coaching. Ik dacht Let's Go heb hem gesproken, ik weet hoe die als persoon was en ik dacht gewoon doen.
"Onur heeft echt de tijd genomen om met mij te werken en mij door het proces te begeleiden. Het was soms moeilijk, maar met zijn hulp kon ik echt mijn vaardigheden verbeteren.

Na slechts twee maanden kon ik starten bij mijn eerste opdrachtgever dankzij de training en begeleiding van Onur.

Dankzij Onur heb ik een skill opgebouwd waardoor ik altijd en overal geld kan gaan verdienen, meer stabiliteit dan dat krijg je niet!

Als je gepassioneerd bent over sales en echt wilt uitblinken, kan ik Onur's persoonlijke coaching ten zeerste aanbevelen. Hij is een geweldige coach en altijd positief."
Review Ayoub H.
Joris (pseudoniem)
Student/closer
"Onur nam echt de tijd om met mij te werken en mij door het traject te begeleiden. Het was niet altijd makkelijk en er waren zeker wat uitdagende momenten, maar met Onur's hulp kon ik mijn vaardigheden echt verbeteren.

Na slechts twee maanden kon ik dankzij de training die ik van Onur had gekregen, Bij mijn eerste opdrachtgever beginnen. En wat dacht je hiervan, tijdens mijn eerste maand verdiende ik 2500 euro! Dat is toch ziek?! Inmiddels heb ik dankzij Onur al meer dan 15.000 euro verdiend.

Als je gepassioneerd bent over sales en echt wilt uitblinken in dit vakgebied, dan raad ik de persoonlijke coaching van Onur ten zeerste aan. Hij is een geweldige coach en weet echt waar hij het over heeft. Vertrouw me, je zult er geen spijt van krijgen."

Wat onze studenten zeggen
over Honourable Closers

Trustpilot
Eerlijk en betrouwbaar
“Onur is een eerlijke en betrouwbare salescoach met veel aandacht voor zijn studenten. Goeie en leerzame community waar je echt kan gaan knallen om een top closer te worden. Natuurlijk moet je er zelf hard voor werken maar dat is met alles in het leven als je mooie doelen hebt.”
Sepp
22 jaar (Haarlem)
Trustpilot
Onur & Honourable Closers
“Onur is een oprechte, geïnteresseerde, spontane en professionele jongeman. Wordt er blij van als andere succes halen en blijf altijd positief. Door hem heb ik zelf flinke stappen gemaakt en ontwikkel ik mezelf verder als sales professional. Ik zou het iedereen aanraden.”
Roef
23 jaar (Arnhem)
Trustpilot
"Ik ben nog maar net begonnen met de cursus. Alles is heel professioneel. Video's zijn duidelijk en goeie schema.

Er zitten ook mensen in de discord waarmee je oefen gesprekken kunt voeren.

Maar verder heb ik zelf nog niks gedaan dan alleen de video's. Ik ben nog op vakantie. En daarna zal ik direct die belscript leren.

Tot nu toe nog geen problemen gehad."
Berat Ince
Nederland
Trustpilot
"Ik ben ondertussen al een maand in het traject van Onur. Mijn ervaringen met hem zijn heel positief. Ik heb de indruk dat ik niet alleen groei in het verbeteren van mijn skills maar dat ik ook vooral groei als persoon. Onur is echt een ware coach en geeft jouw inzichten waar ik zelf nooit zou opkomen. Wat ik vooral positief aan het traject vind, zal de hoeveelheid kennis en de persoonlijke begeleiding zijn. We hebben wekelijks een groepscoaching waar we al onze vragen met hem kunnen bespreken. Er zijn 1op1 calls, rollenspel reviews, driehoekscoachings en verder kan je al jouw vragen in onze community zetten. Met Onur zijn traject (en mits de juiste motivatie) is het zeker mogelijk om jouw persoonlijke en financiële doelen te bereiken."
Brian Dmn
België
Trustpilot
"Het traject is een echte aanrader als je verder wilt in high ticket sales alles is duidelijke uitgelegd en de coachings die we elke week krijgen zijn super waardevol"
Anoniem
Nederland
Alle reviews bekijken

Op een eerlijke manier 
online geld verdienen

Wij geloven dat eerlijkheid en oprechtheid samengaan met winstgevendheid. Met onze beproefde methoden kun je maandelijks tussen de 5k en 20k verdienen, op een eerlijke manier
Direct starten
Pagina's
Info
Honourable Closers
Weurden 78
7101 NL Winterswijk
© Honourable Closers. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid - Website door Digitale Helden
crossmenu