Direct starten

Onur Balci:
Van Dieptepunt naar Eerlijke Sales Visionair

Onur Balci: Waar het ooit begon

Het verhaal van Onur Balci begint in Winterswijk, een dorp in het uiterste oosten van het land. Ik ben opgegroeid met een oudere broer en een klein zusje. Ondanks dat wij het nooit breed hadden thuis, waren wij wel gelukkige kinderen. Er waren echter wel een paar gebeurtenissen in mijn jeugd die mij gevormd hebben tot de eervolle, eerlijke en vastberaden man die ik tegenwoordig ben.

De eerste gebeurtenis vond al plaats toen ik 3 jaar was. Mijn moeder is toen verkracht en deze gebeurtenis beïnvloedde ons gezin in die tijd enorm. Ik ervaarde hierdoor op jonge leeftijd veel nachtmerries en ik droeg ook jarenlang een soort ‘verscholen’ woede met mij mee tot mijn 23e. Op mijn 23e was het punt gekomen waarop ik de dader kon vergeven voor mijn eigen innerlijke rust en vrede.
De andere gebeurtenis was meer verspreid over mijn hele jeugd, dat was namelijk mijn vaders gokverslaving. Deze verslaving droeg bij aan de financieel krappe situatie waar wij in zaten en het leerde mij ook heel veel lessen over verantwoordelijkheid nemen. Doordat het verantwoordelijkheidsgevoel van mijn vader miste, heb ik er zelf meer van ontwikkeld. Dat is ook de reden dat ik vandaag zo sterk en vastberaden kan zijn.

Deze vroege ervaringen leerden me dat hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn, er zijn altijd mogelijkheden om te groeien en te slagen. Beide situaties lijken in eerste instantie negatief, maar ze hebben voor mij zeker een positieve impact gehad. Zonder deze ervaringen was ik namelijk nooit de persoon geworden die ik nu ben.
"WHEN YOU HIT ROCK BOTTOM, THE ONLY WAY TO GO IS UP"
Onur Balci High Ticket Closing
Passies
Tijdens mijn jeugd ben ik ook altijd actief geweest. Bijna elke dag kon je mij buiten vinden spelen met vrienden en in mijn vrije tijd voetbalde ik ook veel. Vroeger droomde ik er zelfs van om profvoetballer te worden, maar het lot had iets nog groters en betekenisvoller voor mij in petto.

Mijn actieve levensstijl en passie voor beweging hebben er ook voor gezorgd dat ik een opleiding tot trainer/coach voor sport en bewegen ging volgen. Ik vond de ervaringen die ik tijdens de opleiding opdeed geweldig en ik merkte dat ik het coachen zo leuk vond dat het vrijwel natuurlijk kwam.

Eerste Onderneming en Dieptepunt

Nadat ik de opleiding had afgerond kwam er iets anders op mijn pad, namelijk mijn eerste ondernemingservaring bij het verkopen van producten via Bol.com. Ik bracht de dagen met hyper focus en motivatie door en wilde er alles aan doen om mijn eerste bedrijf succesvol te laten worden. 

Helaas liepen die zaken voor mij niet al te best en voor ik het wist bevond ik mezelf in een situatie met twee (!) huurachterstanden.

Om toch weer richting een stabieler inkomen te gaan en daarmee mijn openstaande rekeningen te betalen, solliciteerde ik. Het was een functie bij T-Mobile als telefonisch verkoopmedewerker. Ik werd aangenomen en vanaf dat moment kwam er snel een positieve verandering in mijn leven.

Keerpunt voor Onur Balci

Eindelijk had ik geen huurachterstanden meer en ik was ook goed in het werk dat ik deed bij T-Mobile! Binnen zes maanden ontving ik een prijs voor beste adviseur, en even later klom ik op tot coach. Dit deed ik sneller dan wie dan ook in het bedrijf. Mijn passie voor coaching strekt zich uit over meer dan tien jaar ervaring in verschillende sectoren, van sport en beweging tot ondernemerschap, horeca en meer.

Wat ik toen tegenkwam, heeft mij ontzettend aan het denken gezet. Ik zag dat mensen online meer geld aan het verdienen waren, terwijl ze minder uren maakten en eigenlijk hetzelfde deden. Daarvoor was High Ticket Closing nog onbekend terrein voor mij.  Nadat ik geïnvesteerd had in een cursus merkte ik al snel dat ik hier een fulltime baan van kon maken. Ik begon met het afbouwen van mijn uren bij T-Mobile. Ik zag dat ik maandelijks consistent genoeg kon verdienen en ik heb toen mijn baan daar helemaal opgezegd.
Onur Balci High Ticket Closing

Bron van Kracht

De community en de vrijheid die je erbij krijgt als High Ticket Closer heeft mij zodanig geïnspireerd om hier meer mee te gaan doen. Ik was vastberaden om ervoor te zorgen dat meer mensen bekend raakten met High Ticket Closing en dat hun droomleven dichterbij is dan zij denken. Ik begon kleinschalig met een groepje jongens uit mijn woonplaats en deze trainde ik met al mijn energie en passie. Al snel kwamen er meerdere studenten bij vanuit heel Nederland en bleek mijn coaching in de smaak te vallen.

Tegenwoordig zijn de studenten van Onur Balci aan het uitblinken in hun nieuwe carrière en zijn er zelfs mijlpalen behaald van €18.000,- netto per maand aan commissies. Het mooie aan Honourable Closers vind ik ook dat iedereen zijn best doet om elkaar te stimuleren en te inspireren om zelf ook zulke resultaten te behalen. Er is geen afgunst, juist het tegenovergestelde en dit maakt mij ontzettend trots.

Samen met mijn team hebben we Honourable Closers opgebouwd tot waar we nu staan en we zullen niet stoppen tot wij zoveel mogelijk mensen kunnen laten inzien dat sales niet oppervlakkig hoeft te zijn, maar juist uit oprechte intentie richting de klant moet bestaan.
Missie en Visie
Onze missie is om mensen op te leiden tot High Ticket Closers die uitblinken in het opbouwen van sterke klantrelaties. Wij leren ze het behalen van succesvolle verkoopresultaten door middel van eerlijke, eervolle en transparante communicatie.

Waarom is dit belangrijk? Je kent het vast wel, al die gladde verkopers aan de telefoon die je koste wat kost iets willen aansmeren. Dit beeld van de sales wereld wil Onur Balci omver gooien en vervangen. Dit moet veranderd worden naar een sales wereld waarin de verkopers beschouwd worden als vertrouwde adviseurs die daadwerkelijk waarde toevoegen aan het leven van hun klanten.

Eerlijke en transparante communicatie is daar een groot deel van en staat centraal in mijn coaching bedrijf. Vanaf dag 1 leren de studenten van Honourable Closers hoe zij oprecht naar iemand kunnen luisteren en op die manier het beste kunnen inspelen op de wensen en behoeftes van de klant.
Hoe ziet de toekomst eruit?
Mijn passie voor coaching wordt gevoed door de glimlach en dankbaarheid van anderen. Mijn missie reikt verder dan individuele transformaties; ik streef ernaar zoveel mogelijk mensen te bereiken en de kracht van positieve verandering door te geven.

We zijn een jong maar ontzettend gedreven team. Ons doel is een aanzienlijk verschil te maken in de huidige sales wereld. Wij willen mensen laten inzien dat zij niet onnodig hoeven te lijden in hun huidige situatie, maar dat zij met de juiste begeleiding sneller bij hun droomleven kunnen komen dan ze ooit gedacht hadden.

Mijn visie: eerlijke sales kan de wereld veranderen. Meer dan enkel financiële winst nastreven, gaat het om het transformeren van mindset en het creëren van blijvende transformaties. Ik wil niet alleen portemonnees vullen, maar ook geesten verrijken. Mijn doel is de wereld van sales op zijn kop te zetten en een duurzame impact te creëren.

Ik (Onur Balci) wil je bedanken voor het lezen van mijn verhaal en wens je het allerbeste toe.

Het Honourable Closers Team

We are the Honourable Closers.
Onur Balci
Eigenaar
Gamze Nur
Virtual Assistant
Renzo Pereira
Operational Manager
Roos Kuijstermans
Virtual Assistant
Aron Lammerts van Bueren
Student Discovery Manager
Wester Hagen
Website & Marketing
Nathaniel
Student Discovery Manager

Op een eerlijke manier 
online geld verdienen

Wij geloven dat integriteit en eerlijkheid samengaan met winstgevendheid. Met onze beproefde methoden kun je maandelijks tussen de 5k en 20k verdienen, op een eerlijke manier
Pagina's
Info
Honourable Closers
Weurden 78
7101 NL Winterswijk
© Honourable Closers. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid - Website door Digitale Helden
crossmenu