Direct starten

Locatie onafhankelijk werken?
Word een High Ticket Closer.

Ontsnap aan de 9-5, bepaal je eigen uren. 
Verdien online en leef locatieonafhankelijk.
Direct starten
Trustpilot
10
+
Jaar coaching 
ervaring
50
+
Studenten locatieonafhankelijk 
gemaakt
Consistente 5
sterren reviews

Waarom High Ticket Closing kiezen?

Locatie onafhankelijk
High Ticket Closers kunnen werken vanuit alle locaties, dus echte vrijheid.
Financiële Vrijheid
High Ticket Closers hebben de mogelijkheid om hoge inkomsten te verdienen.
Communicatieskills
Je leert effectief communiceren wat je helpt in business, relaties en privè.
JE HOEFT GEEN 'SNELLE PRAATJES' TE HEBBEN OM EEN HIGH TICKET CLOSER TE WORDEN

Wat is High ticket Closing?

Waarom is High Ticket Closing het beste online verdienmodel.
High Ticket Closing is kort gezegd het sluiten ‘Closing’ van grote deals 'High Ticket'.
High Ticket Closers zijn adviseurs, zij adviseren potentiële klanten (leads) bij een investering in een product of dienst van hoge waarde. 

Voorafgaand aan jouw taak als High Ticket Closers is er al uitgebreid met de lead gesproken en is de lead al warm voordat hij / zij op de afspraak komt, dus kortom je bent niet die vervelende verkoper die hun belt op tijden wanneer het niet uitkomt, sterker nog je staat al 5-0 voor in het gesprek omdat de klant al zijn/haar research heeft gedaan.

Gedurende het gesprek van ca. 30-45 min bespreken jullie of dit een goede keuze is en daardoor is iemand bereid duizenden of tienduizenden euro's te betalen waar jij als Closer weer een mooie commissie op pakt.

De commissie ligt vaak rond 15% (rekenvoorbeeld: een product/dienst die je verkoopt van €5000, wat gebruikelijk is, ga uit van 15u per week werken betekent 15 calls en stel je zou slechts 1/3 closen wat echt heel laag is dat betekent dat je in 1 week €3750 hebt gemaakt doe dit x4 dan heb je in één maand €15000 gemaakt met slechts 15u per week werken. Het is allemaal een proces waar je natuurlijk naartoe moet werken, maar zeker binnen de mogelijkheden van High Ticket Closing zoals je in het voorbeeld hieronder kunt zien.
Start hier

Wat onze studenten zeggen

Bas Westerbrink
Student/closer
"Ik heb net mijn 8k award mogen ontvangen voor de maand juli, onwijs dankbaar hiervoor!

Voor iedereen, dit was pas mijn 2e maand dat ik aan het closen was. Daarmee wil ik gewoon duidelijk maken dat niks onmogelijk is, zolang je mindset maar juist is.


Ik had zelf namelijk 0 sales ervaring, maar wel de drive om de beste versie van mezelf te worden

Op naar een hogere award natuurlijk! "
Beste online verdienmodel

Wat onze studenten zeggen over ons

Trustpilot
Eerlijk en betrouwbaar
“Onur is een eerlijke en betrouwbare salescoach met veel aandacht voor zijn studenten. Goeie en leerzame community waar je echt kan gaan knallen om een top closer te worden. Natuurlijk moet je er zelf hard voor werken maar dat is met alles in het leven als je mooie doelen hebt.”
Sepp
22 jaar (Haarlem)
Trustpilot
Altijd positief
“Onur is een oprechte, geïnteresseerde, spontane en professionele jongeman. Wordt er blij van als andere succes halen en blijf altijd positief. Door hem heb ik zelf flinke stappen gemaakt en ontwikkel ik mezelf verder als sales professional. Ik zou het iedereen aanraden.”
Roef
23 jaar (Arnhem)
Trustpilot
Hij neemt echt de tijd voor mij
"Als je gepassioneerd bent over sales en echt wilt uitblinken, kan ik Onur's persoonlijke coaching ten zeerste aanbevelen. Hij is een geweldige coach en altijd positief.""
Ayoub H.
21 jaar
Onur Balci
eIGENAAR VAN HONOURABLE CLOSERS
Zijn coachingstraject, dat al ruim 10 jaar gedreven wordt door passie en toewijding, heeft talloze studenten geholpen om binnen hun eerste maand een extra inkomen van €2000+ netto te verdienen bovenop hun huidige salaris.
meer dan €500.000 binnen een jaar voor zijn klanten
Maar wat zijn begeleiding echt onderscheidt, is de positieve community waarin groei en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Daarnaast biedt Onur zijn studenten een gegarandeerde plaatsing bij een opdrachtgever, mits zij ook de nodige inzet en toewijding tonen. Begin hier.
Start hier

WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN ONS

Een community vol met ambitieuze High Ticket Closers net als jij
Online modules waarin alle tips en tricks staan om een High Ticket Closer te worden
Een persoonlijke coach die ervoor zorgt dat jij snel vooruitgang boekt. (afhankelijk van jouw traject)
Plaatsing bij een opdrachtgever  (afhankelijk van jouw traject)
Oefenen van verkoopgesprekken met studenten en jouw coach (afhankelijk van jouw traject)
Een groei mindset die jij de rest van jouw leven gaat helpen 
Beste online verdienmodel

Leef locatie onafhankelijk

Het beste online verdienmodel van 2024.
Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om te zien of wij een goede match zijn.
VEELGESTELDE VRAGEN
Hoe lang duurt het traject?
In principe duurt elk traject bij ons 12 weken, daarna zou je (mits je voldoende inzet toont) klaar moeten zijn om geplaatst te worden bij een opdrachtgever. Het is echter, afhankelijk van je huidige situatie, ook mogelijk dat je sneller door het traject loopt of er juist wat langer mee bezig bent. In de Discovery Call komen we er samen achter wat realistisch is in jouw situatie.
Wat onderscheid Onur van andere coaches?
Onurs coachingstrajecten worden door ruim 10 jaar passie en toewijding gedreven en hij is op een missie om de sales wereld te transformeren naar een wereld waarin verkopers beschouwd worden als vertrouwde verkoopadviseurs. Zijn trajecten hebben een persoonlijke aanpak waarbij jouw (persoonlijke) groei centraal staat. Hij doet er dan ook alles aan om jou te zien slagen.
Hoeveel kost het traject?
Op dit moment bieden wij binnen Honourable Closers verschillende trajecten variërend in prijs. Voor extra informatie kun je vrijblijvend een Discovery Call boeken en samen alle mogelijkheden ontdekken met Onur.
Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik het niks vind?
Aangezien wij een online product (videocursus) leveren vervalt bij de aankoop standaard een deel van de verkoopprijs. Voor het resterende bedrag hanteren wij een 14 dagen herroepingsperiode. Wij verwijzen je graag naar de Algemene Voorwaarden op de check-outs van onze producten.
“Onur nam echt de tijd om met mij te werken en mij door het traject te begeleiden. Het was niet altijd makkelijk en er waren zeker wat uitdagende momenten, maar met Onur's hulp kon ik mijn vaardigheden echt verbeteren.”
Joris
Alle reviews lezen

Word een high ticket closer

Een 'Honourable closer' staat voor hoe integriteit en eerlijkheid samengaan met winstgevendheid. Met onze bewezen methods kun je maandelijks tussen de 5k en 20k verdienen, zonder je waardes opzij te zetten.
Pagina's
Info
Honourable Closers
Weurden 78
7101 NL Winterswijk
© Honourable Closers. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid - Website door Digitale Helden
bubblerocketearthcrossmenu