Direct starten

Vacature: appointment setting

Remote
40 uur
Let op: Onze selectieprocedure is zorgvuldig ontworpen om te waarborgen dat we de juiste kandidaten vinden.
Wij doorlopen een gestroomlijnd proces om te bepalen of jij de geschikte kandidaat bent om ons te ondersteunen.
Als Appointment Setter ben je een essentiële schakel in de sales, verantwoordelijk voor het plannen van afspraken met potentiële klanten die door ons sales- en marketingteam zijn gekwalificeerd. Jouw rol is cruciaal in het initiëren van het verkoopproces, waarbij je de eerste stap zet naar het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties.

Deze functie biedt de vrijheid om op afstand te werken, waardoor je de mogelijkheid hebt om te werken vanuit een omgeving waar je het meest productief bent. Wij bieden een ondersteunende werkomgeving die je de ruimte geeft voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, terwijl je bijdraagt aan het succes en de groei van ons bedrijf.

Wij zijn op zoek naar resultaatgerichte professionals met uitstekende communicatievaardigheden en een passie voor het bouwen van relaties. Als dat jou omschrijft, horen we graag van je.
Wie ben jij
Voor deze rol zoeken we iemand met:
• Ervaring als appointment setter
• Volledige inzet: Je bent volledig toegewijd aan het succes van ons team.
• Flexibiliteit: Je bent bereid om indien nodig extra uren te werken om doelen te bereiken.
• Een mindset gericht op groei: Je zoekt continu naar mogelijkheden om jezelf en je vaardigheden te verbeteren.
• Sterke communicatievaardigheden: Je kunt je ideeën duidelijk en overtuigend overbrengen, zowel in geschrift als in spraak.
• Doelgerichtheid: Je bent gefocust op het behalen van doelstellingen en streeft ernaar om voor elke klant de maximale waarde te realiseren.
• Teamgeest: Je werkt effectief samen met anderen en waardeert het belang van een hecht team voor gezamenlijk succes.
• Analytisch vermogen: Je bent in staat om klantgegevens te interpreteren en op basis daarvan strategische beslissingen te nemen.
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteren?

Vul de korte vragenlijst in (2 min).
Solliciteren

ONZE PRINCIPES

Empathie
Het vermogen om zich in te leven in de behoeften en wensen van de klant is essentieel. Honourable Closers luisteren aandachtig en stellen vragen die leiden tot een dieper begrip van wat de klant echt wil.
Integriteit
Honourable Closers stellen ethisch gedrag en eerlijkheid boven alles. Ze begrijpen dat het opbouwen van een duurzame relatie met klanten begint bij het behouden van hun eigen integriteit.
Groei-Mindset
Met een onverzettelijke focus op persoonlijke en professionele groei, zien Honourable Closers elke uitdaging als een kans om te leren en zichzelf te verbeteren.
Verantwoordelijkheid
Deze professionals nemen volledige verantwoordelijkheid voor hun acties en resultaten. Ze verschuilen zich niet achter excuses maar streven er altijd naar om hun beloftes na te komen.
Transparantie
Open en eerlijke communicatie is de sleutel tot vertrouwen. Honourable Closers zijn transparant in hun processen en intenties, waardoor een basis van vertrouwen wordt gelegd voor langdurige relaties.
Veerkracht
In de wereld van sales zijn tegenslagen onvermijdelijk. Honourable Closers zijn veerkrachtig en laten zich niet ontmoedigen door afwijzingen of mislukkingen, maar gebruiken deze ervaringen als brandstof om verder te groeien.

Solliciteer nu!

Solliciteren
Pagina's
Info
Honourable Closers
Weurden 78
7101 NL Winterswijk
© Honourable Closers. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid - Website door Digitale Helden
crossmenu