Direct starten

Vacature: High Ticket Closer

Remote
40 uur
Let op: Wij kunnen niet zomaar iedereen plaatsen bij onze vertrouwde opdrachtgevers. 
Wij hebben een kort proces om erachter te komen of jij klaar om aan de slag te gaan voor onze opdrachtgevers.
Bij Honourable Closers hebben wij aangesloten opdrachtgevers die staan te springen om goede High Ticket Closers. 

Als High Ticket Closer speel je een cruciale rol in het genereren van inkomsten door het sluiten van belangrijke deals met high-value klanten. Je zult nauw samenwerken met ons sales- en marketingteam om gekwalificeerde leads om te zetten in succesvolle, langdurige zakelijke relaties.

Het beste van alles is dat deze functie volledig op afstand is, wat je de flexibiliteit geeft om te werken waar je het meest productief bent. We bieden een ondersteunende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan het groeiende succes van ons bedrijf.

Als je een resultaatgerichte professional bent met uitstekende communicatievaardigheden en een passie voor sales, dan willen we graag van je horen.
Wie ben jij
Voor deze rol zoeken we iemand met:
• Minimaal 2 maanden ervaring in verkopen: Je hebt aantoonbare ervaring in een verkoopgerichte rol en begrijpt de basisprincipes van effectieve verkoopstrategieën.
• Beschikbaar: Je bent bereid om je volledig in te zetten voor het succes van het team.
• Geen problemen met overwerken: Je bent flexibel en bereid om indien nodig extra uren te maken om doelen te bereiken.
• Een groeimindset waarin je jezelf altijd verbetert: Je bent altijd op zoek naar manieren om je vaardigheden te verbeteren.
• Sterke communicatievaardigheden: Je bent in staat om duidelijk en overtuigend te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling.
• Resultaatgericht: Je bent gefocust op het behalen van doelen en streeft naar het maximaliseren van de ROI voor elke klant.
• Teamspeler: Je werkt goed samen met anderen en begrijpt het belang van een cohesief team voor het behalen van succes.
• Analytisch denkvermogen: Je bent in staat om verkoopdata te analyseren en op basis daarvan strategische beslissingen te nemen.
Solliciteren
Onze missie
Het is onze missie om mensen op te leiden tot High Ticket Closers die uitblinken in het opbouwen van sterke klantrelaties en het behalen van succesvolle verkoopresultaten door middel van eerlijke, eervolle en transparante communicatie.

Wij streven naar een toekomst waarin eerlijke en transparante communicatie de norm is in de saleswereld, en waarin High Ticket Closers worden erkend als vertrouwde adviseurs die waarde toevoegen aan het leven van hun klanten.

High Ticket Closer 
worden?

Vul de korte vragenlijst in (2 min).
Solliciteren

ONZE PRINCIPES

Empathie
Het vermogen om zich in te leven in de behoeften en wensen van de klant is essentieel. Honourable Closers luisteren aandachtig en stellen vragen die leiden tot een dieper begrip van wat de klant echt wil.
Integriteit
Honourable Closers stellen ethisch gedrag en eerlijkheid boven alles. Ze begrijpen dat het opbouwen van een duurzame relatie met klanten begint bij het behouden van hun eigen integriteit.
Groei-Mindset
Met een onverzettelijke focus op persoonlijke en professionele groei, zien Honourable Closers elke uitdaging als een kans om te leren en zichzelf te verbeteren.
Verantwoordelijkheid
Deze professionals nemen volledige verantwoordelijkheid voor hun acties en resultaten. Ze verschuilen zich niet achter excuses maar streven er altijd naar om hun beloftes na te komen.
Transparantie
Open en eerlijke communicatie is de sleutel tot vertrouwen. Honourable Closers zijn transparant in hun processen en intenties, waardoor een basis van vertrouwen wordt gelegd voor langdurige relaties.
Veerkracht
In de wereld van sales zijn tegenslagen onvermijdelijk. Honourable Closers zijn veerkrachtig en laten zich niet ontmoedigen door afwijzingen of mislukkingen, maar gebruiken deze ervaringen als brandstof om verder te groeien.

Solliciteer nu!

Solliciteren
Pagina's
Info
Honourable Closers
Weurden 78
7101 NL Winterswijk
© Honourable Closers. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid - Website door Digitale Helden
crossmenu