Direct starten
25/10/2023

Obstakels in High Ticket Sales

Verkoop is een kunst, een die niet gemakkelijk te meesteren is, vooral niet in de wereld van high ticket sales. Of je nu een professional bent die uitblinkt in je vakgebied of een sales expert, obstakels en bezwaren zijn onvermijdelijke aspecten van het verkoopproces. Maar wat betekent het nu echt om obstakels in High Ticket Sales te overwinnen.

Professionals & High Ticket Uitdagingen

Iedereen kan leren verkopen, maar niet iedereen kan dat met passie en overtuiging doen. Je kunt uitblinken in je beroep, maar het verkopen van je diensten blijft vaak een uitdaging. Zonder de kunst van het verkopen, ongeacht hoe bekwaam je bent, blijf je zonder klanten. Hier komen we bij de kern van de noodzaak van verkopen.

High ticket sales tips
Verkoopobstakels overwinnen
Sales mindset veranderen
Bezwaren in sales
High ticket hindernissen
Van obstakels naar sales kansen

Drie Cruciale High Ticket Obstakels

 • Gedachten over Verkopen: Velen zien verkopen als iets negatiefs. Echter, door je mindset te veranderen van verkopen naar het helpen van anderen bij het bereiken van hun doelen, kun je deze barrière overkomen.
 • Nieuwe Klanten Vinden: Koude acquisitie is voor velen een nachtmerrie. Focus daarom meer op netwerken en het benutten van bestaande contacten.
 • De Deal Sluiten: Klanten stellen helderheid op prijs. Wees daarom rechtstreeks in je benadering en vraag duidelijk of ze de deal willen sluiten.

Bezwaren Overwinnen in Sales

Bezwaren of tegenwerpingen zijn een natuurlijk onderdeel van het verkoopproces. Het is belangrijk om te weten hoe je met deze bezwaren kunt omgaan en ze kunt weerleggen, kennis van psychologie kan je hierbij helpen. Hier zijn enkele technieken die je kunt toepassen:

 • Waarde Leveren: Begin het gesprek door waarde te bieden. Wees concreet over wat je kunt bieden, zodat de beoogde klant de waarde ervan inziet.
 • Verkoop de Volgende Stap: Richt je niet alleen op het verkopen van het product, maar ook op het verkopen van de volgende stap in het proces.
 • Bezwaartechnieken: Leer de kunst van het ombuigen van tegenwerpingen. Als een prospect bijvoorbeeld vraagt om meer informatie te sturen (de brush-off), probeer dan het gesprek voort te zetten door te vragen welke specifieke informatie ze nodig hebben.
 • Nee = Nee: Respecteer de beslissing van een prospect. Als ze blijven weigeren, weet dan wanneer je moet stoppen.
High ticket sales tips
Verkoopobstakels overwinnen
Sales mindset veranderen
Bezwaren in sales
High ticket hindernissen
Van obstakels naar sales kansen

Top 5 High Ticket Obstakels

 • De Brush-Off: Probeer het gesprek voort te zetten door specifieke vragen te stellen.
 • Concurrentie: Onderstreep wat jou uniek maakt en hoe jij waarde kunt toevoegen waar anderen dat niet kunnen.
 • Uitstel: Probeer de reden van het uitstel te achterhalen en bied een oplossing.
 • Budget: Bespreek betalingsplannen of alternatieve oplossingen.
 • Te veel Details: Zorg dat je altijd goed voorbereid bent en alle details van je product kent.

Van Obstakels naar Kansen

Verkopen, vooral in high ticket sales, kan als moeilijk worden ervaren. Maar door te leren hoe je met bezwaren kunt omgaan en door je mindset te veranderen, kun je deze obstakels in High Ticket Sales overwinnen. Vergeet niet dat de grootste belemmeringen vaak door jouzelf bedacht zijn. Met de juiste strategie en aanpak kun je van elk tegenargument een kans maken.

Veelgestelde vragen

Hoe overwin je angst voor koude acquisitie?

Het opbouwen van zelfvertrouwen door training, het oefenen van gesprekstechnieken en het zien van elke afwijzing als een leermoment kunnen helpen om de angst voor koude acquisitie te verminderen.

Hoe draagt professionele ontwikkeling bij aan high ticket sales?

Door regelmatig nieuwe vaardigheden en kennis op te doen, blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de verkoop, wat je een voorsprong kan geven op de concurrentie.

Welke rol heeft netwerken in high ticket sales?

Netwerken biedt de mogelijkheid om waardevolle relaties op te bouwen, aanbevelingen te krijgen en toegang te hebben tot nieuwe kansen die anders misschien niet beschikbaar zouden zijn geweest.

High Ticket Closer worden?

Begin hier

Gerelateerde berichten

Geld verdienen vanuit huis Passief inkomen tips om geld te verdienen
Slim en Snel Geld Verdienen vanuit Huis
19/12/2023
Overtuigen met lichaamstaal High Ticket Closing
Hoe kan je iemand overtuigen met jouw lichaamstaal?
10/11/2023
Sales, ondernemerschap, waardevolle relaties, netwerken. High ticket product, waarde, high ticket closer, kwaliteit. Starten, netwerk opbouwen, relatieopbouw, vertrouwen, authentiek.
De kracht van High Ticket Sales
25/10/2023
Wat is high ticket closing? Psychologie in sales Hoe werkt prijsperceptie? Invloed van emoties op kopen Belang van sociale bewijskracht Integriteit in high ticket verkoop
De Psychologie Achter High Ticket Closing
25/10/2023
High ticket sales tips Verkoopobstakels overwinnen Sales mindset veranderen Bezwaren in sales High ticket hindernissen Van obstakels naar sales kansen
Obstakels in High Ticket Sales
25/10/2023
Pagina's
Info
Honourable Closers
Weurden 78
7101 NL Winterswijk
© Honourable Closers. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid - Website door Digitale Helden
crossmenu